Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Adatkezelési tájékoztató
SunVital®
Rendelhető
SKU
DLKFPSUN010000
8 219 Ft
SunVital® egy folyékony állagú étrend-kiegészítő, amelynek aktív összetevői többek között segítik az immunrendszer megfelelő működését a, támogatják a természetes védekező mechanizmusokat, különösen a felső légutak szintjén b, valamint hozzájárulnak a szervezet védelméhez a káros külső tényezőkkel szemben c.
SunVital® csak 1 darabonként vásárolható
A SunVital® egy gondosan kiválasztott, természetes eredetű összetevőkből összeállított termék, melyek egy a szinergizmus elveivel összhangban álló, egyedi kompozíciót alkotnak. A SunVital® étrend-kiegészítő a cinkben gazdag, a Saccharomyces cerevisiae élesztő inaktivált sejtjeiből kinyert, titkos SunVital® formula, valamint méz, gyümölcslevek és számos értékes növénykivonat, többek közt zöld propolisz, bodzagyümölcs, acerola gyümölcs és fokhagyma kivonatának összekapcsolása.
A SunVital® étrend-kiegészítő összetevői: piros szőlő gyümölcslé, szeder gyümölcslé, fekete bodza gyümölcskivonat, csipkebogyó gyümölcslé, méz, acerola gyümölcskivonat, Saccharomyces cerevisiae élesztő inaktivált sejtjeiből nyert, titkos SunVital® formula, cinktartalomra standardizálva, zöld propolisz kivonat, tökmag-kivonat, fokhagymakivonat és zöld chiretta levélkivonat.
a A fokhagyma hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. (ID 1990)
A fokhagyma antibakteriális hatású. (ID 3209)
b A zöld chiretta segíti a természetes védelmi mechanizmusokat, különösen a felső légutak szintjén. (ID 3955)
c A zöld chiretta hozzájárul a szervezet káros külső hatásokkal szembeni védelméhez is. (ID 3220)
A zöld chiretta segíti az immunrendszer támogatását. (ID 3727)
A zöld chiretta segít természetes módon enyhíteni az olyan légúti problémákat, mint a köhögés vagy a torokfájás. (ID 3219)
A fekete bodza segíti az immunrendszer funkcióit. (ID 2134)
A cink segíti az immunrendszer megfelelő működését.
A cink segíti a sejtek megvédését az oxidációs stressztől.
A cink segít a csontok egészségének fenntartásában.
A cink segít a haj, a körmök és a bőr egészségének fenntartásában.
A cink segít a helyes látás fenntartásában.
A cink segít a helyes kognitív funkciók fenntartásában.
A cink hozzájárul a tápláló makroösszetevők helyes metabolizmusának fenntartásához.
A cink hozzájárul a zsírsavak helyes metabolizmusának fenntartásához.
A cink hozzájárul az A-vitamin helyes metabolizmusának fenntartásához.
A cink segíti a megfelelő fehérje-szintézist.
A cink részt vesz a sejtek osztódási folyamatában.
A C-vitamin segíti az immunrendszer megfelelő működését.
A C-vitamin segíti a sejtek megvédését az oxidációs stressztől.
A C-vitamin segíti az idegrendszer megfelelő működését.
A C-vitamin segít a helyes pszichológiai funkciók fenntartásában.
A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kimerültségérzet csökkentéséhez.
A C-vitamin segíti a megfelelő kollagéntermelést a véredények, a csontok, a porcok, a bőr, valamint a fogak és az íny megfelelő működésének biztosítása érdekében.
A C-vitamin hozzájárul a megfelelő energetikai anyagcsere fenntartásához.
A termék előnyei
Kizárólag természetes eredetű összetevők
Vegán
Standardizált összetevők
Többnyelvű címke
Üvegcse
Mérőedény a csomagolásban
Szinergikus hatás
Gluténmentes
Tartósítószer- és GMO-mentes
IHHP módszerrel tartósítva
Ismerje meg a SunVital® összetevőit
Piros szőlő gyümölcslé - a szőlő számos értékes vitamin és ásványi anyag gazdag forrása, olyanoké, mint az A, C, B1, B2, B6, PP, E és K vitaminok, folsav, kalcium, vas, magnézium, kálium, foszfor, nátrium, cink, mangán, szelén és fluor. Ezen felül értékes polifenolokat tartalmaznak, amelyek közül érdemes kiemelni a rezveratrolt és az antociánokat. A rezveratrol többek között a szőlőhéjban kerül szintetizálásra gombás fertőzésekre, oxidatív stresszre és UV-sugárzásra adott válaszként;
Szeder gyümölcslé - a szeder a polifenolos antioxidánsok, főleg antociánok és flavonolok gazdag tárháza. Ezen felül a szeder gyümölcse vitaminok (A, C, B-csoport) és ásványi anyagok (kalcium, kálium, foszfor) és szerves savak (ellagdav) értékes forrása, amelyek hozzájárulnak a növény antioxidációs potenciáljához.
Polifenol-tartalomra standardizált fekete bodza gyümölcslé - a fekete bodza gyümölcsében a fő bioaktív összetevők a polifenolok - antociánok/antocianinok (jelentős tartalom; 0,2-1%), flavonolok, szerves savak, C-vitamin, a B-csoportba tartozó vitaminok (beleértve a folsavat is), ásványi anyagok (kálium, kalcium, foszfor) és szénhidrátok (főleg egyszerű cukrok: glükóz és fruktóz).
A fekete bodza segíti az immunrendszer funkcióit. (ID 2134)
Csipkebogyó gyümölcslé - a csipkebogyó egy átlag feletti C-vitamin-tartalmú gyümölcs – 100 g friss gyümölcs 680–1200 mg közötti mennyiséget tartalmaz belőle. A csipkebogyóban előforduló természetes C-vitamint az emberi szervezet kiválóan hasznosítja, és 3-5-ször aktívabb szintetikus megfelelőjénél. A csipkebogyóban több mint 130 aktív vegyület található. A c-vitaminon kívül nagyon nagy mennyiségű antioxidáns és vitamin található meg benne: E és K-vitamin, a B-csoport számos vitaminja, valamint ásványi összetevők, mint a kálium, a kalcium, a magnézium, a foszfor vagy a vas.
Méz - a méz számos értékes energetikai, építő és szabályozó összetevőt visz be a szervezetbe, segítve a szervezet kondícióját. A méz hozzáadása hatékonyabbá teszi a termékben foglalt ásványi és vitamin-összetevők felszívódását. A méz tartalmaz többek közt cukrokat (ebből 70–80%-t glükóz és fruktóz tesz ki, amelyek könnyen felszívódó energiaforrást képeznek), ásványi összetevőket (0,25–0,35%), főleg: káliumot, vasat, kalciumot, nátriumot, mangánt, foszfort, kobaltot, rezet; vitaminokat (főleg C- és a B-csoportba tartozó vitaminokat), valamint polifenolokat (köztük flavonoidokat) és karotenoidokat.
Acerola gyümölcskivonat - 50% C-vitamin tartalomra standardziálva. Az acerola gyümölcse nagyon nagy adag C-vitamint tartalmazó gyümölcs (100 g friss gyümölcsmasszában 1000–4500 mg C-vitamin található). Ezen felül az acerola bőségesen tartalmaz antociánokat és karotenoidokat, köztük béta-karotint (A-provitamin).
A C-vitamin:
- segíti az immunrendszer megfelelő működését,
- segíti a sejtek megvédését az oxidációs stressztől,
- segíti az idegrendszer megfelelő működését,
- segít a helyes pszichológiai funkciók fenntartásában,
- hozzájárul a fáradtság és a kimerültségérzet csökkentéséhez,
- segíti a megfelelő kollagéntermelést a véredények, a csontok, a porcok, a bőr, valamint a fogak és az íny megfelelő működésének biztosítása érdekében,
- hozzájárul a megfelelő energetikai anyagcsere fenntartásához.
SunVital® (Saccharomyces cerevisiae élesztő inaktivált sejtjeiből nyert, titkos formula, cinktartalomra standardizálva) - a készítményben foglalt, megnövelt és standardizált cinktartalmú formula a Saccharomyces cerevisiae élesztő speciális állományainak fermentációs, majd inaktivációs folyamata során kerül kinyerésre.
Élesztő - sok vitamin, ásványi anyag és rost természetes kincsestára, melyek termesztésen és tápláláson, majd enyhe körülmények közötti feldolgozáson és szárításon mennek keresztül, ami lehetővé teszi a tartalmazott vitaminok és ásványi anyagok kölcsönhatását a természetes élesztővel, megalkotva azok „biológiai hátterét”, és garantálva azok tartósságát és minőségét. A kapott végtermék természetes, tökéletesen felszívódó tápláló összetevőt tartalmaz, meghatározott, szabványosított cinkmennyiséggel.
A cink:
- segíti az immunrendszer megfelelő működését,
- segíti a sejtek megvédését az oxidációs stressztől,
- segít a csontok egészségének fenntartásában,
- segít a haj, a körmök és a bőr egészségének fenntartásában,
- segít a helyes látás fenntartásában
- segít a helyes kognitív funkciók fenntartásában,
- hozzájárul a tápláló makroösszetevők helyes metabolizmusának fenntartásához,
- hozzájárul a zsírsavak helyes metabolizmusának fenntartásához,
- hozzájárul az A-vitamin helyes metabolizmusának fenntartásához,
- segíti a megfelelő fehérje-szintézist,
- részt vesz a sejtek osztódási folyamatában.
Zöld propolisz kivonat - Artepilin-C tartalomra standardizálva. A zöld propoliszt a világ egyik legértékesebb propoliszának tartják, amelyet a trópusi régiókban jellemző, brazíliai Baccharis dracunculifolia növényből mézelő méhek gyűjtenek. Zöld színét a növény fiatal szöveteiben jelenlevő klorofillnak köszönheti.
Tökmag-kivonat - a tökmagok olajat tartalmaznak, melynek összetételében főleg értékes telítetlen zsírsavak, fehérjék és karotenoidok (lutein, béta-karotin) vannak jelen. Ezen felül a tökmag számos vitamin (E, C, tiamin, riboflavin, niacin, folsav, B6, A és K-vitamin) valamint ásványi anyag, többek közt cink, kalcium, vas, magnézium, foszfor és kálium kincsestára.
Fokhagyma kivonat- a fokhagymát több mint 4000 éve ismeri a természetgyógyászat. Flavonoidokat tartalmaz, és az allinban és scordininben felhalmozódott szerves kén jelentős koncentrációja jellemzi. A fokhagyma más értékes összetevőket is tartalmaz, mint például C és B vitaminokat, valamint ásványi anyagokat (foszfort és káliumot).
A fokhagyma antibakteriális hatású. (ID 3209)
A fokhagyma hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. (ID 1990)
Zöld chiretta levélkivonat - a chiretta számos aktív hatóanyagban gazdag, amelyek értékes tulajdonságai széles spektrumáért felelősek. Ezek közé tartoznak: a szaponinok, tanninok, flavonok, panikulidok és a diterpén-vegyületek (andrografolidok).
A zöld chiretta segíti az immunrendszer támogatását. (ID 3727)
A zöld chiretta segít természetes módon enyhíteni az olyan légúti problémákat, mint a köhögés vagy a torokfájás. (ID 3219)
A zöld chiretta segíti a természetes védelmi mechanizmusokat, különösen a felső légutak szintjén. (ID 3955)
A zöld chiretta hozzájárul a szervezet káros külső hatásokkal szembeni védelméhez is. (ID 3220)
Összetevők: vörösszőlőlé koncentrátum, sűrített
szederlé, bodza gyümölcs kivonat (Sambucus nigra) 10:1, polifenoltartalomra
szabványosítva (beleértve az antocianidineket is), csipkebogyó
gyümölcslé, méz, acerola gyümölcs kivonat (Malpighia glabra) 50:1, 50%
C-vitamin tartalomra szabványosítva, SunVital® (inaktivált Saccharomyces cerevisiaeélesztősejtekből származó szabadalmaztatott formula, amely cinket tartalmaz), zöld
propolisz kivonat, artepillin C tartalomra szabványosítva, tökmag kivonat (Cucurbita
pepo) 4:1, fokhagyma kivonat (Allium sativum) 4:1, királyi keserű levélkivonat
(Andrographis paniculata) 4:1.
Tápérték 100 g
termékben:
Energiatartalom
343kcal/1456kJ
Zsír
< 0,1 g
ebből telített zsírsavak
< 0,1 g
Szénhidrátok
80,7 g
ebből: cukrok
63,4 g
Rost
1,6 g
Fehérje
2,5 g
Só
0,04 g
Adagolás: 5 ml naponta egyszer, étkezés után, lehetőleg vízzel hígítva A
megnövekedett szükséglet idején napi 2 alkalommal 5 ml mennyiségben, étkezés után. Használat előtt mindig rázza fel. Ne
haladja meg a napi ajánlott adagot. A szirupot 6 évnél idősebb gyermekek fogyaszthatják. A folyadék kimérése a mellékelt
mérőpohárral lehetséges.
Tárolás: A termék szobahőmérsékleten, kisgyermekektől elzárva tárolandó. Felbontása után hűtőszekrényben tárolandó és 30 napon belül elfogyasztandó. Óvja a közvetlen napfénytől. Tekintettel arra, hogy a DuoLife étrend-kiegészítő természetes termék, az egyes gyártási tételek íze és állaga eltérhet egymástól, az évszak és a gyártáshoz felhasznált alapanyagok függvényében. Az esetleges lerakódást természetes összetevők alkotják, ez a folyamat tipikus az ilyen termékek esetében. A lerakódás megszüntetése érdekében a terméket fogyasztás előtt fel kell rázni.
Óvja a környezetet a DUOLIFE segítségével, és gyűjtse szelektíven a hulladékot!
A termék használata után gondoskodjon a környezetről. Az üvegcsét, a kupakot, a mérőedényt, a címkét és a dobozt megfelelő hulladéktárolóba dobja. Az alábbi táblázat segítségül szolgálhat.
Környezeti táblázat:
Óvintézkedések: A készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység. Állapotos és szoptató nők nem használhatják. Az étrend-kiegészítő nem használható a változatos étrend helyettesítésére. A változatos táplálkozás és az egészséges életmód elengedhetetlen a szervezet megfelelő működése szempontjából.
Az összetevők tartalma a termék egy napi adagjában | 5 ml | 10 ml |
Bodza gyümölcs kivonat (Sambucus nigra) | 760 mg | 1520 mg |
Acerola gyümölcskivonat (Malphigia glabra) | 125 mg | 250 mg |
ezen belül C-vitamin | 62,5 mg | 125 mg |
SunVital® (inaktivált Saccharomyces cerevisiae élesztősejtekből kinyert, szabadalmaztatott formula) | 100 mg | 200 mg |
ebből cink | 5 mg | 10 mg |
Zöld propolisz kivonat | 7,5 mg | 15 mg |
többek között artepilin-C | 0,04 mg | 0,08 mg |
Tökmag kivonat (Cucurbita pepo) | 3,75 mg | 7,5 mg |
Fokhagyma kivonat (Allium sativum) | 2,25 mg | 4,5 mg |
Királyi keserű levél kivonat (Andrographis paniculata) | 40 μg | 80 μg |
*NRV – Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára