Polysan QUEST kétszemélyes kád, egyenes, 180x100x49, fehér 78511

Rendelhető
SKU
78511
337 250 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

A Polysan QUEST kétszemélyes kád a tökéletes választás azok számára, akik szeretnének egy kis luxust vinni a fürdőszobájukba. Az elegáns, modern design és a kiváló minőségű anyagok garantálják, hogy ez a kád nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem tartós és megbízható is. A tágas méretű kád kényelmesen elfér két személy számára, így tökéletes lehetőség a közös fürdőzésre vagy a hosszú, pihentető fürdőkre. A kád ergonómikus kialakítása biztosítja a maximális kényelmet és a teljes relaxációt. A Polysan QUEST kétszemélyes kád az egyenes vonalak és a letisztult formák szerelmeseinek ajánlott. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, tegye fürdőszobáját egyedivé és luxussá a Polysan QUEST kétszemélyes káddal. 

Várható szállítás: 15 munkanap
Tájékoztató adat, amely az eddigi szállítások alapján egy átlagos szállítási határidőt mutat. A szállítás pontos dátumáról megrendelés után visszaigazolást küldünk vagy megrendelés előtt kérésére ügyfélszolgálatunk leegyezteti önnek a tényleges szállítási időpontot.

SZÁLLÍTÁSI DÍJ

  • 0 FtSzemélyes átvétel, beérkezést követőenDebreceni raktárunkban
  • 0 FtSzemélyes átvétel, beérkezést követőenBudapesti raktárunkban
  • 9 999 Ft Futárszolgálat

A Polysan QUEST kétszemélyes kád kiváló választás azok számára, akik szeretik a tágas, kényelmes fürdőszobai környezetet. Ez a termék egyenes vonalvezetésű, modern stílusú, ami bármilyen fürdőszobába tökéletesen illik. A kád méretei lehetővé teszik, hogy kényelmesen elférjen benne két személy is, így ideális pároknak vagy családoknak. Az anyaga strapabíró, hosszú élettartamot garantál, így hosszú távon is megbízható választás. A Polysan QUEST kétszemélyes kád a fürdőszoba központi eleme lehet, amelyben élvezheti a kényelmet és a relaxációt. 

További információ
Súly 37.540000
Méret 180x100x49 cm
Polysan QUEST kétszemélyes kád, egyenes, 180x100x49, fehér 78511