Polysan LILY akril kád 130x70x39 cm 77511

Rendelhető
SKU
77511
144 400 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Fedezze fel a Polysan LILY akril kádat, amely tökéletes választás minden modern fürdőszobához! Méreteivel, 130x70x39 cm, ez a kád kiválóan illeszkedik kisebb fürdőszobákba is, miközben elegendő helyet biztosít a kényelmes fürdéshez. A Polysan LILY akril kád 77511 modellje Egyenes vonalvezetésével elegáns és letisztult megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának. A kád anyaga, a magas minőségű akril, ismert hosszú élettartamáról és ellenálló képességéről, így garantáltan hosszú ideig szolgálja majd a tulajdonosát. Az akril kádak további előnye, hogy megtartják a meleget, így a fürdővíz hosszabb ideig marad kellemesen meleg. Emellett a kád felülete sima és könnyen tisztítható, így mindig ragyogóan tiszta maradhat. Válassza a Polysan LILY akril kádat, ha szeretne egy praktikus, elegáns és tartós megoldást fürdőszobájába. Ez a kád nem csak funkcionális, hanem esztétikai értékkel is bír, amely hozzáad a fürdőszoba hangulatához és stílusához. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és tegye fürdőszobáját még komfortosabbá a Polysan LILY akril káddal! 

Várható szállítás: 15 munkanap
Tájékoztató adat, amely az eddigi szállítások alapján egy átlagos szállítási határidőt mutat. A szállítás pontos dátumáról megrendelés után visszaigazolást küldünk vagy megrendelés előtt kérésére ügyfélszolgálatunk leegyezteti önnek a tényleges szállítási időpontot.

SZÁLLÍTÁSI DÍJ

  • 0 FtSzemélyes átvétel, beérkezést követőenDebreceni raktárunkban
  • 0 FtSzemélyes átvétel, beérkezést követőenBudapesti raktárunkban
  • 8 899 Ft Futárszolgálat

A Polysan LILY akril kád (130x70x39 cm, 77511) egy kiváló minőségű, modern és elegáns megjelenésű fürdőkád. Az akril anyagának köszönhetően rendkívül tartós és könnyen tisztítható, így hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét. A 130x70x39 cm-es méretével tökéletesen illeszkedik bármely fürdőszobába, legyen az nagy vagy kis méretű. A kád ergonomikus kialakítása biztosítja a maximális kényelmet és relaxációt. A Polysan LILY akril kád ideális választás mindazok számára, akik szeretnék otthonukat egy igazán stílusos és funkcionális fürdőkáddal felszerelni. 

További információ
Súly 12.41 kg
Méret 130x70x39 cm
Polysan LILY akril kád 130x70x39 cm 77511