Polysan CLEO akril kád, egyenes 180x90x48 cm, fehér 13111

Rendelhető
SKU
13111
297 350 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Fedezze fel a Polysan CLEO akril fürdőkádat, amely lenyűgöző minőséget és kiváló stílust kínál otthonának. Ez a termék 180x90x48 cm méretben érhető el, ami tökéletes választás nagyobb fürdőszobákhoz. Az egyenes vonalú tervezés modern és elegáns megjelenést kölcsönöz, míg az akril anyag tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. A Polysan CLEO akril fürdőkád ergonomikus kialakítása hozzájárul a maximális kényelemhez és pihenéshez. A kád mélysége lehetővé teszi, hogy teljesen belemerüljön a vízbe, és élvezze a fürdőzés nyugalmát. Az akril anyag híres arról, hogy megtartja a hőt, így a víz hosszabb ideig marad melegen. Ez a fürdőkád nem csak funkcionális, de esztétikailag is vonzó. Az egyszerű, de elegáns design tökéletesen illeszkedik bármilyen fürdőszobai dekorációhoz, legyen az modern vagy hagyományos stílusú. Válassza a Polysan CLEO akril fürdőkádat, és élvezze a luxus érzését minden nap! 

Várható szállítás: 15 munkanap
Tájékoztató adat, amely az eddigi szállítások alapján egy átlagos szállítási határidőt mutat. A szállítás pontos dátumáról megrendelés után visszaigazolást küldünk vagy megrendelés előtt kérésére ügyfélszolgálatunk leegyezteti önnek a tényleges szállítási időpontot.

SZÁLLÍTÁSI DÍJ

  • 0 FtSzemélyes átvétel, beérkezést követőenDebreceni raktárunkban
  • 0 FtSzemélyes átvétel, beérkezést követőenBudapesti raktárunkban
  • 9 999 Ft Futárszolgálat

Termék leírás: A Polysan CLEO akril kád egy minőségi, egyenes designú fürdőkád, melynek méretei 180x90x48 cm. Az akril anyagának köszönhetően a kád hosszú élettartamú, könnyen tisztítható és ellenáll az idő múlásának. A kád ergonomikus formája és nagy mérete lehetővé teszi a kényelmes fürdést, míg a sima felület biztosítja a maximális kényelmet és a luxus érzetét. A Polysan CLEO akril kád tökéletes választás minden otthonba. Fő jellemzők/Előnyök: - Tartós, könnyen tisztítható akril anyag - Egyenes, modern design - Nagy méret (180x90x48 cm), amely kényelmes fürdést biztosít - Sima felület a maximális kényelemért - Luxus érzetet kelt - Hosszú élettartam - Könnyen integrálható bármilyen fürdőszoba stílusba. 

További információ
Súly 25.000000
Méret 180x90x48 cm
Polysan CLEO akril kád, egyenes 180x90x48 cm, fehér 13111