Polysan CAME akril kád 175x175 cm, 2-4 személyes, 23611

Rendelhető
SKU
23611
947 149 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Fedezze fel a Polysan CAME akril kád 175x175 cm-t, amely tökéletes választás minden otthon számára. Ez a kád a 2-4 személyes kategóriába tartozik, ami ideális nagyobb családoknak vagy azoknak, akik szeretik a tágas fürdőkádakat. A Polysan CAME akril kád modern és elegáns megjelenésével illik minden fürdőszoba stílusához. A kád 175x175 cm-es mérete biztosítja, hogy mindenki kényelmesen elférjen benne, és a mély kialakítás lehetővé teszi a teljes test kényeztetését. Az akril anyag könnyű, mégis erős és tartós, így hosszú élettartamú és könnyen karbantartható. A fehér szín pedig univerzális és időtlen, így bármilyen színű és stílusú fürdőszobába könnyedén illeszkedik. A Polysan CAME akril kád a luxus és a funkcionalitás tökéletes kombinációja. Ez a kád nem csak egy egyszerű fürdőszobai kiegészítő, hanem egy olyan berendezési tárgy, amely a pihenés és a kényeztetés élményét hozza el otthonába. Vásárolja meg a Polysan CAME akril kádat, és élvezze a mindennapi fürdőzés luxusát otthonában. 

Várható szállítás: 15 munkanap
Tájékoztató adat, amely az eddigi szállítások alapján egy átlagos szállítási határidőt mutat. A szállítás pontos dátumáról megrendelés után visszaigazolást küldünk vagy megrendelés előtt kérésére ügyfélszolgálatunk leegyezteti önnek a tényleges szállítási időpontot.

SZÁLLÍTÁSI DÍJ

  • 0 FtSzemélyes átvétel, beérkezést követőenDebreceni raktárunkban
  • 0 FtSzemélyes átvétel, beérkezést követőenBudapesti raktárunkban
  • 9 999 Ft Futárszolgálat

A Polysan CAME akril kád 175x175 cm egy magas minőségű, modern stílusú fürdőkád, amely tökéletes választás minden otthon számára. A kád 2-4 személy számára nyújt kényelmes fürdést, így ideális családoknak vagy pároknak. Az akril anyag könnyű, de ellenálló, így a kád hosszú élettartamot biztosít. A sima felület könnyen tisztítható és karbantartható. A 175x175 cm-es méret pedig lehetővé teszi, hogy kényelmesen elférjen benne akár több személy is. A Polysan CAME akril kád tökéletes egyensúlyt teremt a funkcionalitás és a stílus között, így minden fürdőszobát elegánssá és komfortossá varázsol.  

További információ
Súly 55.170000
Méret 175x175x50 cm
Polysan CAME akril kád 175x175 cm, 2-4 személyes, 23611