GrandoHome | fürdőszoba, szaniter, padlólap és csempe webáruház
Visszahívást kérek!

Kosár:

0 termék 0- Ft
A kosár üres..

FIZETÉSI MÓDOK.

 

FIZETÉS KÉSZPÉNZBEN

 

Személyes átvétel esetén megrendelését az áru átvételekor készpénzzel is kiegyenlítheti budapesti és debreceni raktárunkban . Így nem kell szállítási díjat és esetleges utánvét díjat fizetnie..

 

ELŐRE UTALÁS

 

Egyenlítse ki rendelését átutalással, a terméket átveheti személyesen budapesti és debreceni raktárunkban vagy választhatja a futárszolgálattal történő kiszállítást. Előre utalásos kiszállításnál nem terheli az utánvét díja, így a szállítási költség is kedvezőbb lesz, mint ha az Utánvétes kiszállítást választaná.

Megrendelés után proforma számlát küldünk az átutaláshoz szükséges banki információkkal.

Utaláskor a megrendelési számot a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatjuk.

 

UTÁNVÉT

 

Fizetés a termék átvételekor a futárszolgálat munkatársának készpénzzel. Kiscsomag (40 kg alatti nem túlméretes csomag), esetén MPL futárszolgálatnál bankkártyával is fizethet.

 

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

 

A grandohome.hu webáruház a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A következő kártyákkal lehet fizetni: VISA és a Mastercard dombornyomott kártyáival, ill. egyes VISA Electron, V Pay kártyákkal. A VISA Electron kártyák interneten történő használatának lehetősége a kártyát kibocsátó banktól függ. A CIB által kibocsátott VISA Electron típusú bankkártya használható interneten történő vásárlásra. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges. 
További részletek HUF: CIB fizetési tájékoztató>>
Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről (HUF):
CIB fizetési tájékoztató GYFK>>

 

PAYPAL

 

A világ legnépszerűbb és legbiztonságosabb online fizetési módja, a PayPal már webáruházunkban is elérhető. Amennyiben rendelkezik PayPal regisztrációval, bankkártya adatai megadása nélkül vásárolhat online áruházunkban. A megrendelés átvétele illetve kiszállítása a sikeres fizetés után lehetséges. További részletek>>