Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Burkolat

Álomotthon a GrandoHome-mal

Szépség, elegancia és minőség kéz a kézben járnak a GrandoHome-nál. Borítsa otthonát az előszobától a teraszig elismert gyártók termékeivel! Modern stílusú, dekoratív csempék, ízléses és praktikus laminált padló, illetve sokoldalú, színes járólapok gazdag választékával várjuk otthonáruházunkban. Rendezze be velünk álmai otthonát, és ha bármi kérdése támad, keresse telefonon ügyfélszolgálatunkat, vagy hagyjon üzenetet, hogy segíthessünk!

Gondolkodjon nagyban

Jó esetben mindenki életében van egy jól meghatározott hely, amit otthonának nevez. S nemcsak nevez, hanem érez is. A jóleső, szívmelengető otthonérzés a biztonságot jelentő kuckó falai között semmivel sem pótolható.

Ahhoz, hogy valóban kényelmesen és otthon érezzük magunkat a lakásban, a megfelelő külső körülményeket is meg kell teremtenünk. Mindenki fejében él konkrét elképzelés, de ha nem is éles, egy homályos kép arról, hogy milyen lenne az álomotthona. Sokan dédelgetik magukban ezt a képet, de megéri a tettek mezejére lépni, és ha nem is egyből, de apránként megvalósítani a terveinket.

A GrandoHome biztos kapaszkodót nyújt az otthontervezőknek mind a termékek minősége, megfizethetősége, mind pedig a stílus és az esztétikum tekintetében. Nálunk elképzeléseinek megfelelően, kompromisszummentesen rendezheti be lakását.

Stílusos padlóburkolatok: káprázat a szemnek

A lakásfelújítás vagy –átalakítás egyik első, megkerülhetetlen lépése a burkolás. A minőségi és esztétikus burkolat kiválasztása kulcsfontosságú, hiszen ezek a színek és anyagok vesznek majd körül, borítják a padlót és talán a falakat is.

A modern és színes csempékkel, különböző mintázatú járólapokkal, dekorcsempékkel és mozaikokkal szabadon alakíthatjuk otthonunk stílustérképét. Nem kell szabályokhoz igazodnunk: bátran kombinálhatjuk a színeket, az egy termékcsaládba tartozó típuspárok kiválasztásához pedig a GrandoHome szívesen ad tippeket.

Ne feledjük: a körülöttünk levő színek kihatnak a mindennapjainkra, ezért válasszunk igazán magunkhoz illőt! Ha a hidegebb tónusok között érezzük elemünkben magunkat, válogathatunk a kékek, szürkék és zöldek árnyalataiból, ha viszont a meleg színek kedvelői vagyunk, varázsoljunk hamisítatlan mediterrán stílust meleg színű csempékkel és padlólapokkal!

Megbízható minőség kül- és beltéren

Jó hírünk van: ezeknek a színpompás padlóburkolatoknak kiváló a minőségük is, így biztos lehet benne, hogy hosszú ideig díszítik otthonát. Csempéink és járólapjaink nagy része olaszországi import, laminált padlóink pedig német minőségben készülnek. Az iparágban elismert gyártók termékeit forgalmazzuk.

A hosszú élettartam mellett a megbízható anyagminőség és a gazdag méretválaszték jellemzi kínálatunkat. Padlólapjaink kül- és beltéri burkolásra egyaránt alkalmasak, így, ha egységes burkolatot szeretne a lakásban mindenhol, az is megoldható.

Böngésszen weboldalunkon, és válassza ki az ideális burkolati elemeket a GrandoHome-nál!